Volledig scherm
PREMIUM
Werkgevers, werknemers, vakbonden, onderwijs, UWV en gemeenten in de regio Gelderland Midden tonen het gezamenlijk contract voor de aanpak van werkloosheid. © Werkgevers Service Punt Midden Gelderland.

Aanhoudend personeelstekort in Midden Gelderland schept kansen voor mensen met een beperking

ARNHEM - Het aanhoudend personeelstekort bij bedrijven in Midden Gelderland schept kansen voor mensen met een beperking. Het UWV raadt ondernemers aan om zich te verdiepingen in de moderne technische mogelijkheden om mensen met een fysieke handicap in te schakelen in het arbeidsproces. Ook ziet het UWV zo kansen voor mensen met een lichte verstandelijke beperking.

Het personeelstekort belemmert de groei bij tussen de 25 en 30 procent van de bedrijven in Midden Gelderland. Dat blijkt uit het jaarlijkse overzicht van het UWV in het werkgebied van Werkplein Arnhem. Onder dit arbeidsbureau voor Midden-Gelderland vallen de gemeenten Arnhem, Doesburg, Duiven, Lingewaard, Overbetuwe, Rheden, Rozendaal, Westervoort en Zevenaar.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Bouwers en boeren protesteren tegen politie in Arnhem: ‘Klaar met het machtsmisbruik’
    UPDATE EN VIDEO

    Bouwers en boeren proteste­ren tegen politie in Arnhem: ‘Klaar met het machtsmis­bruik’

    ARNHEM - Tientallen bouwers en boeren uit de regio Barneveld hebben zich deze avond met zwaar materieel verzameld in Arnhem om een statement te maken tegen in hun ogen onrechtvaardig politieoptreden. Aanleiding daarvoor zijn twee bouwers die naar het politiebureau moesten komen: ze worden ervan verdacht met een bus een motoragent te hebben afgesneden. De demonstranten zijn door de politie naar de Markt bij het provinciehuis gestuurd.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.