Aantal arrestaties in Geitenkamp loopt op naar 24; Politie ziet ‘oproertoerisme’

VideoARNHEM - De politie heeft de afgelopen week in totaal 24 mensen aangehouden in verband met aanhoudende ongeregeldheden in de Arnhemse wijk Geitenkamp. Het gaat vrijwel zonder uitzondering om jonge verdachten. De politie constateert inmiddels een soort ‘oproertoerisme’. 

34 reacties

 • Joris

  2 maanden geleden
  Nee joh, naar een strafkamp en heropvoeden... 
 • Joris

  2 maanden geleden
  Ik denk dat deze burgemeester de beste burgemeester is voor de Arnhemmers en zeker ook voor de Geitenkampers, die Arnhem de laatste 40 jaar heeft gehad... Dat denk ik niet alleen, dat is ook zo...
 • Joris

  2 maanden geleden
  Helemaal mee eens; werken in de bossen, onder leiding van Mariniers, van 's morgens 06:00 tot 's avonds 18:00 ... daarna een snelle hap, een uurtje fatsoen leren en dan, hop naar bed !En dat dan drie maanden lang... Plus natuurlijk een boete van € 1.000,- (om de kosten van Politie-inzet te bekostigen).Had je werk, dan heb je pech en mag je ontslagen worden, had je een uitkering, dan scheelt dat drie maanden gemeenschapsgeld... Klaar !
 • Joris

  2 maanden geleden
  Een lage schoolopleiding zegt niet zo veel, het is méér het asociale in de mens... er zijn honderdduizenden Nederlanders niet 'hoog geschoold' die gewoon wel fatsoen hebben, want dáár draait het om: fatsoen !
 • Wim

  2 maanden geleden
  Het hele jaar door. Jaar in jaar uit. De criminaliteit, laaggeschooldheid en armoede voortdurend aanpakken. Niet alleen wakker worden -als gemeente- van een paar knallen, maar echt stevig buurtwerk verrichten. Met hele lange adem. Nu een beetje met je knuppel zwaaien heeft weinig zin. Dom roffelen op de borst. Het lost geen problemen op. Langdurige stevige structurele aanpak wel.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Collega's brengen zieke agent Harry (62) een laatste groet
  Play

  Collega's brengen zieke agent Harry (62) een laatste groet

 2. A15 dwars door Helhoek: buurtbewoners blijven in spanning
  Play

  A15 dwars door Helhoek: buurtbewo­ners blijven in spanning

Arnhem e.o.