Accudiefstal in de fietsenstalling van Arnhem Centraal: voor een handige jongen een fluitje van een cent.
Volledig scherm
PREMIUM
Accudiefstal in de fietsenstalling van Arnhem Centraal: voor een handige jongen een fluitje van een cent. © Erik van 't Hullenaar

Accudiefstal in NS-stalling Arnhem schering en inslag: ‘Die accu's kosten 500 euro per stuk’

ARNHEM - De fietsenstallingen van Station Arnhem Centraal zijn de laatste maanden weer het doelwit van accudieven. De politie meldt dat 15 gedupeerden sinds februari aangifte hebben gedaan van diefstal van de elektrische aandrijving van hun rijwielen. Wijkagenten hebben de zaak in onderzoek in nauw overleg met collega's, in de hoop verdachten aan te kunnen houden.

10 reacties

 • bart verplak

  2 weken geleden
  Als de uitkeringen en toeslagen niet meer toereikend zijn, bedenkt men zelf wel iets, als het maar over de rug van een ander is.
 • Rock Witten

  2 weken geleden
  Bewaakte fietsenstalling? Jaja.
 • G.J. Guilik

  2 weken geleden
  @Carel van 't Zand, Dat zeg ik al jaren tegen al die autorijders. Autorijders zijn retelui. Ga toch terug naar Fred Flinstone auto's, zijn een stuk beter voor het milieu, kunnen voor veel minder geld gemaakt worden, je blijft er gezond bij en de aarde zal er van opknappen. Dus ik zou zeggen terug naar de trapauto.
 • frank jansen

  2 weken geleden
  Schengen = vrij verkeer van e-bike accu's.
 • patrick wijgman

  2 weken geleden
  ....dat spul gaat allemaal naar het Oostblok en de daders ( ook bijna altijd daar vandaan) lachen ze helemaal rot...... Dank links nederland

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.