Volledig scherm
Acteur Ian Buchanan. © Getty Images

Acteur Twin Peaks naar GelreDome Arnhem

ARNHEM - Acteur Ian Buchanan, onder meer bekend van zijn rol in de tv-serie Twin Peaks, maakt zijn opwachting tijdens Heroesdome.

De eerste Nederlandse multimedia-conventie in het teken van helden en heldinnen uit de echte wereld en de wereld van fictie wordt zaterdag 2 en zondag 3 juni gehouden in evenementenstadion GelreDome in Arnhem.

Buchanan viel in Nederland allereerst op door zijn rol als herenmodeverkoper Dick Tremayne in Twin Peaks, de televisieserie van David Lynch. Daarin was hij onder meer de mogelijke vader van het kind waarvan de receptioniste van het lokale politiebureau, Lucy Moran, in verwachting raakte. 

The bold

Verder speelde Buchanan de rol van dr. James Warwick in de langlopende soapserie The bold and the beautiful. Ook was hij te zien in de film Panic room, met Jodie Foster in de hoofdrol.  

De afgelopen maanden legde de organisatie van het evenement al de komst van talloze acteurs naar GelreDome vast. Zo wordt ook Lew Temple verwacht, acteur in The Walking Dead en Unstoppable

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.