De Adidas Original Store in Arnhem op de hoek Ketelstraat-Land van de Markt-Bovenbeekstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
De Adidas Original Store in Arnhem op de hoek Ketelstraat-Land van de Markt-Bovenbeekstraat. © DG

Adidas sluit meeste Original Stores, waaronder die in Arnhem

ARNHEM - Sportmerk Adidas sluit nog dit jaar vier zogenoemde Original Stores in Nederlandse binnensteden. Daaronder valt de winkel aan de Ketelstraat in Arnhem. De andere drie zaken zitten in Breda, Eindhoven en Groningen.

6 reacties

 • Mick

  3 jaar geleden
  Je kan het niet altijd afschuiven op online aankopen. Laatst kwam ik bij een winkel waarbij na een half uur wachten doodleuk we verwezen werden naar hun webshop om het product daar te kopen. Personeel is slecht opgeleid, betaald dus gedemotiveerd. Huren zijn te hoog en alleen voor grote winkelketens behapbaar. En mensen willen voor een dubbeltje op de eerste rang zitten. Toch jammer, weer een mooie winkel weg.....
 • erik roelofs

  3 jaar geleden
  Het is in elke stad hetzelfde hoor. Arnhem valt nog mee. We doen t zelf. Kopen liever online of in een outlet. Tja. In Engeland staan al halve main streets leeg.
 • K. Spanier

  3 jaar geleden
  Wat blijft er nog voor winkels over in Arnhem! Een aantal jaren geleden was het nog een prima winkelstad! Nu is het een dooie boel!
 • gerrit59

  3 jaar geleden
  Wordt niet gemist, nu misschien een beter concept in het pand.
 • Joris

  3 jaar geleden
  Helemaal mee eens; de teams bouwen de winkel en als er genoeg staat, dan mogen ze oprotten... Overigens, dat personeel beloven dat ze in een outlet terecht kunnen stelt niets voor, daarin zit veel te veel reistijd... die mensen kunnen dan beter elders minder uren gaan werken in de regio, voor hetzelfde netto besteedbaar inkomen. Voor een merk als Adidas eigenlijk onwaardig als blijkbaar de huisvesting al te duur is... (terwijl het geld bij dit soort bedrijven tegen de wanden klotst).

Arnhem e.o.