Advocaten demonstreren in toga tegen bezuinigingswoede minister Dekker: ‘Sander is een schande’

Update/videoARNHEM - Een kleine honderd advocaten voeren woensdagochtend vroeg actie in Arnhem tegen de aanhoudende bezuinigingen. De raadslieden demonstreren in toga en bef bij het Paleis van Justitie tegen de bezuinigingswoede van minister Sander Dekker. 

11 reacties

 • Ook

  4 jaar geleden
  Overigens blijf ik het wat bijzonder vinden dat uitgerekend Bart VAN MEER plotseling "solidair" blijkt te zijn met zijn veel minder verdienende collega's.
 • Ook

  4 jaar geleden
  Was de advocaat die u bedoelt niet toevallig de curator in het faillissement? Want inderdaad gaat zijn betaling voor op die van crediteuren en die weer moeten de belasting voorrang geven. Nochtans staat niet vast dat u kunt beoordelen of die € 110.000 werd gedekt door tijd die deze advocaat/curator aan dit faillissement moest bestedenDaardoor ontstaat een vergelijking tussen appels en peren.
 • Ook

  4 jaar geleden
  Fietsbel u heeft ongelijk, gefinancierde rechtshulp kan ook over geschillen gaan tussen buren of scheidingen, net zo goed als over strafrecht of kwesties rondom erfenissen. 
 • Fred Jansen

  4 jaar geleden
  En dit allemaal dankzij de selectieve bezuinigingen van de VVD regering. Gaat de VVD de richting uit van de NDA uit de jaren `30?
 • wim

  4 jaar geleden
  Bij een faillissement zijn minstens twee schuldeisers nodig, in dit geval waren het er 40.Advocaat heeft de zaak 6 jaar weteb te rekken.

Arnhem e.o.