Volledig scherm
De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. © ANP

Afstudeerders HAN aan de slag bij bedrijven als logistiek planner

ARNHEM/NIJMEGEN -  De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen biedt studenten logistiek management de kans een minor te volgen die hen klaarstoomt voor de rol van logistiek planner in bedrijven.

Wie het Supply Chain Planning College (SCPC) volgt, doet zijn of haar afstudeerproject bij een van de meewerkende bedrijven en krijgt, als die missie is geslaagd, een traineeship aangeboden.

De verdiepingsstudie is het resultaat van een samenwerking tussen HAN, het Nijmeegse supply chain adviesbureau SCEX en verschillende bedrijven. Zij willen de studenten gereedmaken voor het vak planner bij productie- en handelsbedrijven, retailers en E-commercebedrijven.

Groeien

Twaalf studenten zijn inmiddels aan de eerste minor begonnen. Jansen verwacht dat het aantal deelnemers nog gaat groeien. Aanleg en ambitie zijn voorwaardelijk: alleen wie een 8 of hoger staat, wordt toegelaten.

Wie voor de traineeship wordt toegelaten, werkt een jaar tegen betaling als supply chain planner bij een van de meewerkende bedrijven. De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen zorgt op de werkplek en via maandelijkse terugkomdagen voor de coaching.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.