Het CDA in de Arnhemse gemeenteraad wil nog ver voor het referendum met voorstellen komen om het huidige afvalsysteem beter te laten functioneren. Een van de punten: een nog harder optreden tegen afvaldumpers.
Volledig scherm
PREMIUM
Het CDA in de Arnhemse gemeenteraad wil nog ver voor het referendum met voorstellen komen om het huidige afvalsysteem beter te laten functioneren. Een van de punten: een nog harder optreden tegen afvaldumpers. © DG

Afvalaffaire Arnhem krijgt vervolg: Burger mag zich uitspreken

ARNHEM - De Arnhemse bevolking kan zich volgend jaar uitspreken over de vraag of de restafvalcontainers weer van het slot moeten en of er weer één afvaltarief moet komen. 

19 reacties

 • Eelco .

  6 maanden geleden
  Elfrink zou ontzettend teleurgesteld zijn als het slechts een miljoen kost. Daar komt hij zijn hok niet voor uit. Tenminste miljoen over de balk, anders vindt hij het niet de moeite.
 • Ik Ben het

  7 maanden geleden
  Maar dat zal wel niet gebeuren.. referendum zal wel weer apart opgesteld en verzonden worden.
 • john1861

  7 maanden geleden
  Wat weer energie en geld verspilling. Grootte onzin deze referendum, referendum is zowiezo onzin, je kiest een volksvertegenwoordiging niet voor niets. Aanpakken die mensen die het verdommen te scheiden. Gek dat het in de asso buurten de meeste rotzooi is.
 • Alert

  7 maanden geleden
  Referendum digitaal houden, minste kosten en van deze tijd. Ouderen die geen computer hebben laten stemmen bij het gemeentehuis of via de post opsturen.
 • Sjaak

  7 maanden geleden
  Hoezo, de raad die we samen kiezen heeft voor het huidige beleid gekozen, dat is gewoon democratisch gegaan. Dat mensen zich niet vertegenwoordigd voelen komt mogelijk ook omdat ze niet stemmen. Als politieke partij moet je wel het hele verhaal vertellen en ja dat gaat altijd over geld dat je maar 1x kunt uitgeven, anders verschuif je het probleem naar een ander thema... kunnen we daar een referendum over houden.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Schreeuwen, rookbommen en fakkels: Vitesse-fans zwaaien spelersbus uit
  Play

  Schreeuwen, rookbommen en fakkels: Vitesse-fans zwaaien spelersbus uit

 2. Dit is crystal meth
  Play

  Dit is crystal meth

Arnhem e.o.