De Arnhemse wijkagent die in zijn gezicht is gestoken met een schroevendraaier door een agressieve klant van een bankfiliaal. Op de achtergrond is te zien dat de verdachte is aangehouden.
Volledig scherm
De Arnhemse wijkagent die in zijn gezicht is gestoken met een schroevendraaier door een agressieve klant van een bankfiliaal. Op de achtergrond is te zien dat de verdachte is aangehouden. © Politie

Agent in gezicht gestoken met schroevendraaier: ‘Gelukkig onder oog’

UpdateARNHEM - Een agressieve klant heeft maandag in winkelcentrum Kronenburg een agent verwond door in zijn gezicht te steken met een schroevendraaier. 

De agenten wilden de agressieve klant rond 11.45 uur aanhouden voor bedreiging met geweld in een bankfiliaal. ,,Vandaag gewond geraakt tijdens een melding van een lastige klant bij een bank. Ter plaatse was ik in gesprek met deze persoon die vanuit het niets in mijn gezicht stak met een schroevendraaier’’, schrijft de agent op Instagram. 

,,Gelukkig onder het oog, maar dit had heel anders af kunnen lopen! Er is pepperspray gebruikt en de wapenstok, desondanks ging hij het toch vandoor en sprong in een vijver. Aan de overkant kon hij worden aangehouden!’’

De agent wordt behandeld aan zijn verwonding. 

Vermoedelijk is het incident gebeurd in het filiaal van de ING-bank.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.