Agente Annet zegt dat haar chef Wout haar thuis heeft verkracht.
Volledig scherm
PREMIUM
Agente Annet zegt dat haar chef Wout haar thuis heeft verkracht. © Jeroen Nissen

Agente stelt door politiechef (57) verkracht te zijn: ‘Dit zijn ernstige beschuldigingen’

Een agente uit Arnhem heeft bij justitie aangifte gedaan van verkrachting door haar chef. De politiechef zou de politievrouw thuis in haar woning hebben verkracht. Althans dat heeft ze verklaard. Het Openbaar Ministerie onderzoekt de aangifte. 

17 reacties

 • Monique Braam

  7 dagen geleden
  Als man sta je zo zwak in deze situatie. Er was een relatie. Mevrouw heeft de partner van deze agent over zijn affaire verteld. denk dat dit een steek in de rug naar meneer is. Natuurlijk zijn er situaties die niet door de beugel kunnen, maar ze hebben gewoon een relatie gehad. En dan is dit verkrachten. Ik weet het niet. Mevrouw staat sterk. Vrouwen staan heel sterk. Heb dit van dichtbij meegemaakt. Iets in een relationele sfeer wordt vaak in de doofpot gestopt. En mijn mening is dat terecht.
 • J. Crijns

  1 week geleden
  Hier reageren weer een aantal mensen die blijkbaar overal van op de hoogte zijn. Ze weten wat er allemaal mis is. Zal wel van horen zeggen zijn, lezen teveel roddelberichtjes.
 • H. Frerichs

  1 week geleden
  en dit binnen een organisatie als de politie ,het is jaren een rotzooi bij de landelijk politie dienst .geen aansturing geen ovetzicht. een zooitje .
 • Edward Verhoef

  1 week geleden
  Tim hofman heeft met zijn onthullingen over de Voice of Holland meer losgemaakt dan wij ooit had durven dromen, de ene na de andere beerput word open gegooid
 • Sandra Jansen

  1 week geleden
  Dit is pas het begin van de beerput die nog open moet gaan. Kijk eens vooral voor 2010 hoe hoog geplaatsen met onderdanen omgingen. Kijk wat directeuren, managers, kerken, jeugdinternaten allemaal is gebeurd waar misbruik wel een gewoonte bleek te zijn. Maar Nederland maakt zich liever druk om Johan Derksen wat ook niet kon of het waar was moet nog blijken maar de misbruiken bij hoog geplaatsen zijn vele malen ernstiger maar wordt bijna niets meegedaan.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.