Supporters op de tribune in GelreDome tijdens de wedstrijd Vitesse-PEC Zwolle.
Volledig scherm
Supporters op de tribune in GelreDome tijdens de wedstrijd Vitesse-PEC Zwolle. © BSR Agency

Agenten mishandeld na duel Vitesse, drie fans PEC opgepakt

ARNHEM - Na de wedstrijd Vitesse - PEC Zwolle zijn vrijdagavond in Arnhem twee politiemensen mishandeld. Ze waren in het vak met uit-supporters omdat het daar onrustig was, zegt een woordvoerder. De ene agent kreeg klappen, de ander werd in zijn rug getrapt.

13 reacties

 • roberto

  2 jaar geleden
  En dan wordt er boven dit artikel een foto geplakt van het "Vitesse Familievak". Allemaal relschoppers haha.
 • Supporter

  2 jaar geleden
  Marcouch, de man van de pluche stoel. Ik ben vitesse supporter, . Nooit geen problemen gehad. Ik ben het zo zat dat deze man alles veroordeeld waar hij geen kijk op heeft. Van afstand mening geven en burgemeester uithangen. Wij zijn in Nederland, hier heeft iedereen zijn rechten  en problematiek.Wordt tijd dat ze Marcouch keer per ongeluk aanhouden en klappen geven, maar dan is het zeker discriminatie. Heeft hij weer wat voor de publiciteit.
 • Volmanbeck Hemmy

  2 jaar geleden
  En andersom mag de Politie buiten het boekje gaan?Oordeel nog niet voor je werkelijk weet wat er aan de had is geweest.
 • Volmanbeck Hemmy

  2 jaar geleden
  Ben je erbij geweest?IK kan niet zeggen wie wel of niet Fout zat.Ben namelijk er niet bij geweest.Wel bij de wedstrijd,maar niet bij de incident.En Marcous moet niet van te voren een oordeel geven.In plaats moet hij een onderzoek laten instellen.Er zal best wel camera beelden zijn.Maar als de Politie Fout zal zitten.Zijn die beelden onvindbaar.
 • Piet Koning

  2 jaar geleden
  hard aanpakken zulke supporters zij komen alleen maar rotzooi schoppen.de voorzitter doet net of zijn zoon heilig , die moest maar in een politie pak kruipen dan weet hij misschien wat het is om de orde te handhaven

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.