Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Agenten rijden op de vlucht geslagen snorfietser klem in Arnhem

ARNHEM - Een snorfietser die zaterdagavond op de vlucht was in de Arnhemse wijk Schuytgraaf is niet veel later klemgereden door de politie. De snorfietser trok de fietser mee, waarop de agenten de twee wilden aanspreken. 

Beiden gingen er daarop vandoor. De politie zette de achtervolging in door de wijk en kon uiteindelijk de snorfietser klem rijden. Wel werd hierbij een schutting vernield, laat de wijkagent Schuytgraaf weten. 

De bestuurder had geen rijbewijs bij zich. Ook was zijn voertuig niet verzekerd en negeerde hij het stopteken. Ook probeerde de bijrijder het kenteken van de snorfiets zo af te dekken dat agenten het niet konden lezen en kreeg de politie beledigingen naar het hoofd. De twee hebben de nacht op het hoofdbureau van de politie moeten doorbrengen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Jan Markink en GroenLinkser moeten Arnhemse bestuurscrisis oplossen

    Jan Markink en GroenLink­ser moeten Arnhemse bestuurs­cri­sis oplossen

    ARNHEM - Er wordt toch een poging gedaan de crisis in het Arnhemse college van burgemeester en wethouders op te lossen. Dat is de uitkomst van het debat dat de gemeenteraad van Arnhem woensdagmiddag en -avond heeft gevoerd over de bestuurscrisis. De raad nam met 19 tegen 20 stemmen een motie van de VVD aan waarin is vastgelegd dat Gelders gedeputeerde Jan Markink en een nader te bepalen GroenLinkser een eerste verkenning gaan uitvoeren tot een oplossing.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.