Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Agenten rijden op de vlucht geslagen snorfietser klem in Arnhem

ARNHEM - Een snorfietser die zaterdagavond op de vlucht was in de Arnhemse wijk Schuytgraaf is niet veel later klemgereden door de politie. De snorfietser trok de fietser mee, waarop de agenten de twee wilden aanspreken. 

Beiden gingen er daarop vandoor. De politie zette de achtervolging in door de wijk en kon uiteindelijk de snorfietser klem rijden. Wel werd hierbij een schutting vernield, laat de wijkagent Schuytgraaf weten. 

De bestuurder had geen rijbewijs bij zich. Ook was zijn voertuig niet verzekerd en negeerde hij het stopteken. Ook probeerde de bijrijder het kenteken van de snorfiets zo af te dekken dat agenten het niet konden lezen en kreeg de politie beledigingen naar het hoofd. De twee hebben de nacht op het hoofdbureau van de politie moeten doorbrengen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.