Boa's krijgen lessen hoe straatintimidatie aan te pakken
Volledig scherm
PREMIUM
Boa's krijgen lessen hoe straatintimidatie aan te pakken © Erik van 't Hullenaar

Ahmed Marcouch smeekt zijn raad om extra miljoenen: ‘Arnhemmers lijden onder onveiligheid’

Vindt Arnhem het verbieden van sportvissen écht belangrijker dan kinderen van 13 die in cocaïne dealen? Burgemeester Ahmed Marcouch vindt het onbestaanbaar dat in zijn stad de gemeenteraad de hand op de knip houdt als het gaat over veiligheid. Hij vraagt om extra miljoenen.

6 reacties

 • Bertus Nibbeling

  2 weken geleden
  Jammer dat onze burgemeester alleen staat in zijn streven naar een schone en veilige stad. Het belastinggeld dat wordt opgebracht door de burger gaat vooral naar prestige-objecten en een ambtenarenapparaat dat graag praat maar geen zin heeft in actie. De verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de leefomgeving voortdurend naar de burger teruggeschoven wordt. De vervuiling en verrommeling is immens.
 • bart verplak

  3 weken geleden
  Nederlanders lijden onder onveiligheid. Al jaren.
 • Martin Nvt

  3 weken geleden
  Een BOA is een persoon met een gedegen opleiding binnen het politie apparaat. Een BOA mag iets minder dan politie, maar hebben beide een eed afgelegd. Zo mag een boa een bedrijfspand binnen gaan zonder bewijs van binnentreding, wat een agent weer niet mag. Zelfs deurwaarders, belasting inspecteurs zijn BOA.
 • joan sas

  3 weken geleden
  Controle op werkende uitlaatdemper van auto's, motoren en scooters staat zeker ook niet in ons lokale 'regeer-akkoord'. De hinder ervan is erg groot; de pakkans op het maken van herrie is NIHIL. Ik denk dat Handhaving niet eens kan controleren/handhaven op goede werking van uitlaatdempers. Laat staan dat ze het willen.
 • Ilhami Yanmaz

  3 weken geleden
  Dat ga je, met alle respect, niet oplossen met een paas BOA's ben ik bang. De gemiddelde herrieschopper lacht daar hard om.

In samenwerking met indebuurt Arnhem