Eerbetoon aan de veteranen van de Slag om Arnhem tijdens de Airborne-wedstrijd in 2014.
Volledig scherm
PREMIUM
Eerbetoon aan de veteranen van de Slag om Arnhem tijdens de Airborne-wedstrijd in 2014. © Erik van't Hullenaar

Airborne-wedstrijd Vitesse misschien wel de laatste met veteranen Slag om Arnhem

ARNHEM - De Supportersvereniging Vitesse pakt zaterdagavond 21 september extra uit in de traditionele Airborne-wedstrijd. Vitesse heeft de toegangsprijs voor het duel tegen Fortuna Sittard verlaagd naar 7,50 euro.

Dat bedrag - 7,50 euro is een verwijzing naar de 75e herdenking van de Slag om Arnhem - is mogelijk geworden door shirtsponsors Burgers’ Zoo en Nederlands Openluchtmuseum, meldt Vitesse. Kinderen betalen de helft van het actiebedrag voor een ticket; 3,75 euro.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Crisisteams regio Arnhem zetten alle zeilen bij voor steun aan zelfstandige ondernemers tijdens coronacrisis
    PREMIUM

    Crisis­teams regio Arnhem zetten alle zeilen bij voor steun aan zelfstandi­ge onderne­mers tijdens coronacri­sis

    ARNHEM - Bijna 5000 zelfstandige ondernemers in Arnhem en omringende gemeenten hebben via de gemeenten een aanvraag ingediend voor financiële ondersteuning tot aan het bestaansminimum. In Arnhem alleen gaat het om 2.500 zelfstandigen zonder personeel en kleine ondernemers met enkele personeelsleden. Crisisteams zetten alle zeilen bij om veel uitkeringen nog voor de Pasen uit te betalen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.