Aart Strang (links) en Douwe Rijpsma
Volledig scherm
PREMIUM
Aart Strang (links) en Douwe Rijpsma © Gerard Burgers

Alle hens aan dek in ziekenhuis Rijnstate, zeggen deze specialisten: ‘Door corona wordt het nu echt kielekiele’

ziekenhuis in coronatijdARNHEM - De vierde golf. Opnieuw alle hens aan dek in Rijnstate, vertellen intensivist Aart Strang en Douwe Rijpsma, medisch hoofd van de spoedeisende hulp. Komt het wel goed?

3 reacties

 • Charles de Wit

  2 maanden geleden
  Kenneth Mensen die de wetenschap ontkennen kun je ook niet bereiken met een verplichte consult bij welke arts dan ook. Misschien bij de qanon-shamaan, maar die weet ook niet voor dat 'ie achter leeft. Ouders gewoon in hun sop gaar laten koken, kinderen uit huis halen om ze te beschermen.
 • Kenneth Tharmaratnam

  2 maanden geleden
  Als ik lees dat er dus ook mensen binnen komen die niet getest willen worden, niet geloven dat corona bestaat en agressief worden, kan er maar een uitkomst zijn: deze mensen per direct niet meer helpen, uit het ziekenhuis verwijderen en zolang ze nog besmettelijk zijn in bewaakte quarantaine plaatsen. Maar wellicht wordt het tijd voor een verplichte consult bij de huisarts, scheelt wellicht een hoop antivaxxers en hieruit voortvloeiende ellende in ziekenhuizen.
 • M. van Dichteren

  2 maanden geleden
  Vanaf dag 1 probeert de privé sector bij te springen en wat denk je van defensie. Wil men dit niet in de politiek, begint steeds meer een politiek spel te worden Corona. Waar de een nog valser is dan.......

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.