De Brunelsingel, tegenover de sportvelden van MASV, waar het schietincident rond Eef K. plaatsvond.
Volledig scherm
De Brunelsingel, tegenover de sportvelden van MASV, waar het schietincident rond Eef K. plaatsvond. © Google

Als club in één adem genoemd worden met een verdachte, dat is balen ja

5 reacties

 • Artois

  3 jaar geleden
  De Gelderlander stelt terecht dat het journalistiek relevant is. Kan de Gelderlander ook garanderen dat dit altijd zo gebeurt, dus ook bij een witte boorden crimineel bij een hockeyclub of bij een grote adverteerder. Of is de neiging in geval van een volksclub groter?
 • Harvey

  3 jaar geleden
  Dan mag de Gelderlander ook blijven schrijven dat t een Turkse, Marokkaanse, Antilliaanse, Roemeense,etc etc verdachte is. Gelijke monniken gelijke kappen. O nee dan is t ineens een verdachte met een migratie achtergrond. Eef heeft dit als privé persoon gedaan, niet als zijnde de voorzitter van.
 • Jeempie

  3 jaar geleden
  De vraag is en blijft of bij ieder over wie een artikel geschreven word de hobby of werkkring genoemd word als dit los staat van een publicatie. Het is ook niet helemaal eerlijk want bijvoorbeeld medewerkers van justitie en politie worden angstvallig afgeschermd in en door de media als zij verdacht worden van wat dan ook. Zelfs als ze ook voorzitter van een vereniging blijken te zijn.
 • tgm beuningen

  3 jaar geleden
  Krijg soms idee dat de Gelderlander wel erg graag wil helpen om iemands identiteit te bepalen. En soms ook erg graag niet... :-)
 • Jeff

  3 jaar geleden
  Dat de Gelderlander zich telkens ook zo verlaagt om zich maar steeds te verdedigen hierover zeg. Als MASV wint dan staat Eefje ook met zijn grote neus vooraan. Hopelijk plaatsen ze mijn kritische noot dit keer wel.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.