‘Als mensen naar de walrus vragen, houd ik een betoog over de opwarming van de aarde’

Mijn tattoo en ikIn de serie ‘Mijn tattoo en ik’ vertellen Arnhemmers over hun tatoeages en de betekenis daarvan. Deze keer Pam Plaschek (25): ‘Tattoos zijn echte gespreksstarters’.

19 reacties

 • m bruijn

  1 jaar geleden
  @Ceciel Buijser: Opvallend hoe u op basis van een (vermeende) leeftijd en associatie mensen verwijten maakt. Daarmee (de)kwalificeert u ook uzelf en uw (voor)ouders. Als u dat op basis van kleur zou doen bevind u zich op een hellend vlak. En nee, afgunst is mij vreemd. Verder blijf ik bij mijn advies aan Pam. Laat je omscholen en bouw aan je toekomst.
 • Ceciel Buijser

  1 jaar geleden
  Beste @Jan Jansen, ik ben benieuwd welke betrouwbare bron je kunt aanvoeren voor je bewering dat de duizenden wetenschappers van het IPCC er massaal naast zitten. Intussen zien de wereldleiders de urgentie wel degelijk en wordt er binnenkort bij de klimaattop van Glasgow flink uitgepakt. Zelfs het VK, China en de USA zijn van de noodzaak overtuigd en er worden heel veel maatregelen aangekondigd. Jan Jansen gaat ze allemaal even vertellen dat ze er naast zitten en hun kostbare tijd verspillen.
 • Ceciel Buijser

  1 jaar geleden
  @m bruijn, Ik ken mijn geschiedenis wel degelijk. En rekenen kan ik ook. Als u op uw 17e met werken was begonnen en na de oorlog hebt geholpen met de heropbouw van dit land, dan zou u nu de 90 zijn gepasseerd. Dat waag ik te betwijfelen. Ik vermoed dat u eerder van de babyboomgeneratie bent, een generatie die de schaapjes op het droge heeft en de nieuwe generatie - die een ronduit verziekte wereld erven - verwijten maakt om redenen die ik niet kan begrijpen. Ik veronderstel dat het afgunst is.
 • Bert Peters

  1 jaar geleden
  Ceciel Buijser is zeker ook niet ontgaan dat het IPPC haar cijfers die ze door rekenmodellen met aannames die door de groene Woke zijn ingevoerd met regelmaat worden bijgesteld. Voor een tijd zorgden jawel het boeren wat koeien doen bij het herkauwen bijdragen aan de opwarming. Helaas waren de aannames verkeerd en zijn de cijfers zoals zo vaak weer bijgesteld.
 • m bruijn

  1 jaar geleden
  @Ceciel Buijser: Ken uw geschiedenis. Daar kun je veel van leren.

In samenwerking met indebuurt Arnhem