Het terrein van Pro Persona in Wolfheze.
Volledig scherm
Het terrein van Pro Persona in Wolfheze. © Erik van 't Hullenaar

Angstcultuur bij Pro Persona: 'Doel heiligt voor managers de middelen'

WOLFHEZE - Het gezelschapsspel Wie is de Mol wordt in Wolfheze dagelijks gespeeld. In wandelgangen. Op fluistertoon. Wie kun je nog vertrouwen, is de vraag binnen de hoofdvestiging van Pro Persona.

24 reacties

 • Anonymous

  5 jaar geleden
  Melden bij de inspectie, er gaat genoeg fout!
 • Anoniem

  5 jaar geleden
  De cliėnten zijn hiervan zwaar de dupe ! Schandalig.
 • Anoniem

  5 jaar geleden
  Verdeel en heers, intimidatie, wegpesten, enzovoort. Het lijkt wel alsof er een overschot aan verpleegkundig personeel is op dit moment! Als Propersona zo doorgaat  houden ze geen goede gekwalificeerde medewerkers meer over. Ze vertrekken zelf wel naar elders!  Benieuwd hoe hoog de bonussen voor directie, Raad van Bestuur en managementkliek zijn als de resultaten en doelen ten behoeve van ons, de cliēnten, op deze manier NIET worden behaald. Uiteraard onderschrijf ik met ‘Anoniem’, anders ben ik bang dat dit de voortgang van mijn behandeling kwaad zal doen. Gezonde achterdocht heet dit...!
 • Jong

  5 jaar geleden
  Het is te triest voor woorden zoals het verblijf bij de posthoorn ( pro persona ) er uit ziet.Als ze daar asiel zoekers of gevangenen zouden laten verblijven dan was Nederland te klein.Er is ook geen een instantie die daar voor die mensen opkomt. Lees het zijn mensen, .......Zelfs de gemeente Nijmegen, GGD, brandweer, minister, houd daar geen controle op de leef omstandigheden, gezondheids controle.Dit is het afvoer putje van de maatschappij.Gezondheidszorg staat hoog in het vaandel roep Nederland, nou echt niet.Dit is het afvoerputje van de maatschappij.Het gebouw is uit de jaren 60.
 • Anonien

  5 jaar geleden
  Probleem ligt niet alleen bij medewerkers.Ook cliënten hebben hier last van.Cliënten durven niet naar buiten te treden met hun klachten omdat hun behandeling dan in het gevaar komt.Behandeling wordt beloofd, je mag blij zijn als dat idd gebeurt.Ernstige gevallen die uiteindelijk zelfmoord plegen. Niet om aandacht, maar enkel omdat ze na jaren nog steeds geen behandeling hebben gehad. Ondertussen wordt het geld wel opgestreken door propersona.Heel de organisatie moet eens goed onder de loep worden genomen. Zowel instelling als medewerkers zouden eens goed onder de loep genomen moeten worden.
 1. Nederland zendt animatiefilm Knor in voor Oscar na historische nominaties Gouden Kalveren

  Nederland zendt Arnhemse animatie­film Knor in voor Oscar na histori­sche nominaties Gouden Kalveren

  De Nederlandse bioscoopfilm Knor wordt namens Nederland ingezonden als kandidaat voor de Oscar voor beste lange animatiefilm. Dat hebben SEE NL, dat de films inzendt namens Nederland, en distributeur Gusto vandaag bekendgemaakt. Het is de eerste maal in de geschiedenis dat Nederland een zogenoemde stop-motionfilm inzendt. Gisteren werd nog bekend dat de film als eerste animatieproductie ooit kans maakt op Gouden Kalveren.

In samenwerking met indebuurt Arnhem