De grote rode kater Mees heeft weinig trek in de gebitscontrole in dierenkliniek Arnhem Zuid-West (archieffoto). Gebitscontroles zijn belangrijke om erger te voorkomen, zegt assistent-dierenarts Dirk Loeffen van Care4animals in Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
De grote rode kater Mees heeft weinig trek in de gebitscontrole in dierenkliniek Arnhem Zuid-West (archieffoto). Gebitscontroles zijn belangrijke om erger te voorkomen, zegt assistent-dierenarts Dirk Loeffen van Care4animals in Arnhem. © Rolf Hensel

Arnhem betaalt mee aan rekening dierenarts

ARNHEM - Arnhemmers die op de armoedegrens leven en een huisdier hebben, krijgen indien nodig een tegemoetkoming in dierenartskosten. Het stadsbestuur hoopt zo te voorkomen dat minima de dierenarts mijden omdat zij voor een behandeling of medicatie geen geld hebben. 

Assistent-dierenarts Dirk Loeffen van Care4animals in Arnhem is blij met het initiatief waaraan zijn kliniek ook deelneemt. ,,Zo kunnen we veel mensen en huisdieren helpen. Het komt onwijs vaak voor dat mensen geen geld hebben voor een behandeling. Dieren worden daardoor verwaarloosd. Komen ze uiteindelijk wel dan treffen we een betalingsregeling. Maar vaak zie je niet veel van het geld terug.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.