Volledig scherm
PREMIUM
Algemeen directeur Riëlle schoeman en creatief directeur Sebastiaan Kramer cultuurgebouw Rozet dat een belangrijke rol speelt tijdens het Fashion- en Design Festival. © Rolf Hensel

Arnhem bruist in juni van de mode tijdens Fashion & Designfestival in de binnenstad

ARNHEM - Bezoekers van de binnenstad van Arnhem zullen in juni op alle mogelijke manieren in aanraking komen met mode. Zo komen er 21 grote borden met foto’s van Arnhemse modemakers op het Audrey Hepburnplein te staan. Etalages besteden aandacht aan mode, restaurants komen met arrangementen en op verschillende locaties hebben modeshows, exposities, lezingen en presentaties plaats.

Voor het eerst in zes jaar treedt het Fashion & Design Festival Arnhem (FDFA) naar buiten. ,,Vorig jaar zaten wij in het voormalige pand van V&D, daar kon je ons al bezoeken. Dit jaar willen wij voor Arnhemmers en bezoekers van de stad zichtbaar maken wat Arnhem op het gebied van mode en cultuur te bieden heeft en wat hier allemaal wordt ontwikkeld, ontworpen en gemaakt”, zegt algemeen directeur Riëlle Schoeman van FDFA.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.