Stadhuis Arnhem met Eusebiuskerk.
Eusebius
Gemeentehuis
Fontein
Volledig scherm
PREMIUM
Stadhuis Arnhem met Eusebiuskerk. Eusebius Gemeentehuis Fontein © DG

Arnhem en Hoge Veluwe in toeristische toplijst van Lonely Planet

ARNHEM - De stad Arnhem en Nationale Park De Hoge Veluwe behoren volgens reisgids Lonely Planet tot de beste plaatsen om volgend jaar te bezoeken. Kenners verwachten dat de prominente plek een toestroom van toeristen gaat betekenen. 

12 reacties

 • Martin

  2 jaar geleden
  Beste SlimmeSjakie, misschien moet jij eens overwegen te gaan emigreren naar het land der Zuurpruimen. Denk dat jij je daar volkomen op je plek zult voelen. Negatievelingen als jij wordt ik doodmoe van.
 • Dion Binsbergen

  2 jaar geleden
  Die mooie perkjes met bloemen langs de singels gaan het druk krijgen..
 • Dion Binsbergen

  2 jaar geleden
  Die nieuwe outlet vinden de chinezen prachtig..maar het aanbod in Arnhem?? Fietsen over een echt fietspad door het bos zullen ze ook prachtig vinden. Hebben ze niet in Azie. Ook echt wandelen over een vrije stoep zonder gaten kennen ze niet. En dan ook nog eens hele schone lucht, wat zullen ze genieten. Mischien pannekoeken eten op de Rijn of in het bos, ook goed.Maar die mensen betalen een vermogen voor krab, kreeft of rare schelpdieren...Zelfs vissenkoppen vinden ze heerlijk. Het beste gedeelte van een garnaal is de kop, volgens hun dan. Ondernemers speel daar op in!
 • SlimmeSjakie

  2 jaar geleden
  The Guardian verschijnt in het VK... in vergelijking daarmee zijn heel veel steden in NL aantrekkelijk.En laat de Air-bnb-bende met rolkoffertjes die zich hier in het weekend vol laten lopen vooral weg blijven.
 • Nicoh

  2 jaar geleden
  Ja, goed idee. Zeg al die buitenlanders dat ze in het weekend lekker in Amsterdam moeten blijven. En die rugzaktoeristen dat ze de pot op kunnen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.