Volledig scherm
PREMIUM
Het Velperbroekcircuit wordt cruciaal bij de afsluiting van de A12 tussen Arnhem en Ede. © DG

Arnhem houdt rekening met puinhoop bij afsluiting A12

ARNHEM - De A12 tussen Waterberg en Grijsoord gaat vrijdagavond 27 juli bijna tien dagen dicht. Met flinke gevolgen voor het verkeer in Arnhem. ,,We krijgen het om de oren”, zegt doorstroommanager Ries Zilstra van de gemeente Arnhem.

Het wordt doorbijten, tussen vrijdagavond 27 juli en maandag 6 augustus, zegt Zilstra. Net als bij de recente grote vrachtwagenongelukken op de A12 bij de Gelderse hoofdstad zal het transitverkeer zich een weg door de stad zoeken, verwacht hij.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Man (24) zocht warmte en wilde knuffelen, maar vrouwen voelden zich lastig gevallen: OM eist werkstraf
    PREMIUM

    Man (24) zocht warmte en wilde knuffelen, maar vrouwen voelden zich lastig gevallen: OM eist werkstraf

    ARNHEM/ DOESBURG - Een 24-jarige Arnhemmer die op de verkeerde manier naar warmte en geborgenheid zocht in Doesburg vorig jaar, moet 80 uur werkstraf en 150 dagen voorwaardelijke celstraf krijgen. Dat heeft het Openbaar Ministerie (OM) vrijdag geëist wegens stalking van een kassamedewerkster, vernieling, bedreiging, bezit van pepperspray en een aanranding van zijn oudere huisbazin door haar vast te pakken en op de wang te zoenen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.