Zwitserse toeristen in de Arnhemse binnenstad.
Volledig scherm
PREMIUM
Zwitserse toeristen in de Arnhemse binnenstad. © Gerard Burgers

Arnhem in trek bij toeristen: 'Je merkt dat de stad behoorlijk vol zit'

ARNHEM - De medewerkers op het VVV-kantoor in Arnhem maken overuren. Het is lastig om de vele toeristen aan een hotelkamer te helpen. ,,Je merkt dat Arnhem populair is en behoorlijk vol zit.’’

8 reacties

 • piece

  3 jaar geleden
  Ik denk dat de toeristen meer kijken en genieten van een ander Arnhem e.o. en van de cultuur / natuur  (fietsen/wandelen) en heerlijk uiteten gaan en een terrasje pakken. En dat gezien de herkomst van de vele toeristen nu even niet naar de vloer lopen te staren maar vooral genieten en relaxen van een geheel andere omgeving. Weg uit eigen land.
 • piece

  3 jaar geleden
  Ach , SRB, G. Ullrich weer in de bocht en reageert een lokkende reactie uit.Laat hem heerlijk genieten bij tiptop en zich toerist voelen/zijn.
 • SRB

  3 jaar geleden
  Ja, je komt uit de provincie!
 • roberto

  3 jaar geleden
  Maar die toeristen zien ook hoe smerig de straattegels zijn in de winkelstraten van de binnenstad, waar zware vrachtwagen door rijden en hun olie lekken en straatstenen met diepe gleuven tussen elkaar liggen.Kortom vies en smerig landschap.Je zien op alle doordeweekse dagen zomaar een grote 12 meter vrachtwagen rijden die even 2 rolcontainertjes komt af leveren.Schande.We hebben toch zo'n  binnenstadsmanager ? Waar let die dan op?
 • piece

  3 jaar geleden
  Nou een Hilton hotel zie ik in Arnhem niet zo gauw komen maar een Bastion-hotel geen slecht idee en nog betaalbaar. Maar veel toeristen verblijven ook in de omliggende plaatsen en pakken dan de fiets-trein-trolly ook niets mis mee. Er zoveel te zien en te doen inderdaad.Ik hoop dat men ervan geniet en weer terugkomen.
 1. Fluisterstil de Rijn over met een fonkelnieuwe elektrische veerpont: ‘Het is net een Tesla’
  PREMIUM

  Fluister­stil de Rijn over met een fonkelnieu­we elektri­sche veerpont: ‘Het is net een Tesla’

  RENKUM/HETEREN - Het is even een paar keer een metertje heen en weer manoeuvreren bij de Renkumse veerstoep. Deels gewenning, met zo’n fonkelnieuw elektrisch vaartuig. ,,Deze kant is ook lastiger dan de Heterense veerstoep: hier in Renkum ligt ie iets gekanteld”, zegt Henri Kooijmans. ,,En dan is het waterpeil ook nog eens 75 centimeter boven normaal en dan heb je meer stroming.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.