Boomplantdag in Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Boomplantdag in Arnhem. © Gemeente Arnhem

Arnhem kiest voor ‘baas in eigen tuin’ boven uitbreiding lijst van beschermde bomen

ARNHEM Een meerderheid in de gemeenteraad van Arnhem ziet het niet zitten om de tuinen van alle Arnhemmers door de gemeente te laten scannen op bomen die beschermd dienen te worden. ‘Baas in eigen tuin’ vinden de meeste partijen belangrijker dan een nieuwe lijst van minstens 1500 waardevolle bomen erbij. 

2 reacties

 • Karel Koning

  7 dagen geleden
  Deze GroenLinks wethouder zag ze al vliegen maar nu helemaal. Tegen de aankomende verkiezingen komen ze altijd met diverse idiote ideeën wat veel geld kost.
 • P Van de Kaa

  7 dagen geleden
  Met een drone over de tuinen? Iets met privacy? Als ie over mijn tuin vliegt, dan is het stuk speelgoed geen lang leven beschoren.
 1. Update: lijst geplande inhaalwedstrijden voor Sinterklaasweekeinde krimpt snel; ook kraker Arnhemse Boys-Eldenia, De Paasberg-Elistha en derby Dierensce Boys-SC EDS geschrapt
  Arnhem&Betuwe

  Update: lijst geplande inhaalwed­strij­den voor Sinter­klaas­week­ein­de krimpt snel; ook kraker Arnhemse Boys-Eldenia, De Paas­berg-Elist­ha en derby Dierensce Boys-SC EDS geschrapt

  De KNVB heeft voor komend weekeinde een rits inhaalduels ingepland in plaats van het oorspronkelijke volledige voetbalprogramma. Amateurclubs mogen nu er ’s avonds na 17.00 uur niet mag worden getraind, zelf beslissen of ze spelen. Een aantal wil wel, maar steeds meer clubs zien het niet zitten.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.