Erik van 't Hullenaar
Volledig scherm
PREMIUM
© Erik van 't Hullenaar

Arnhem krijgt eerste ‘roze kerstmarkt’ met verkiezing voor dragqueens en veel blingbling

ARNHEM - De Vereniging Gay Arnhem houdt op 15 en 16 december, onder de naam Winter Avenue Arnhem, een ‘roze kerstmarkt’ op het Jansplein in Arnhem. In eerste instantie bedoeld voor alle homoseksuele mensen in de regio. ,,Maar iedereen is van harte welkom.”

21 reacties

 • Aagje

  4 jaar geleden
  Tinus....Is Kerstmis dan geen onzin?
 • piece

  4 jaar geleden
  Deze mensen......Leven een totaal ander leven dan wij gewend zijn?? Verklaar u nader en als dit al zo is tja dan zorgt men er zelf voor dat er tegenstanders zijn. Ieder zijn eigen leven laten leven met man of vrouw maar geen aparte dingen gaan organiseren dat maakt juist "het anders zijn, of willen zijn".
 • Jasper

  4 jaar geleden
  Waarom?
 • opaS

  4 jaar geleden
  Wij blijven uit de stad, walgelijke vertoning. Daar is een winterfair niet voor
 • Billie84

  4 jaar geleden
  Meid jij komt toch al nergens enkel en alleen achter je toetsenbord. 
 1. Aanvoerder Jordie van Doesburg terug in selectie VVO na langdurige knieblessure: ‘Zo’n potje laat ik me niet ontnemen’
  PREMIUM
  VDZ-VVO

  Aanvoerder Jordie van Doesburg terug in selectie VVO na langdurige knieblessu­re: ‘Zo’n potje laat ik me niet ontnemen’

  Zeven competitieduels moest VVO-aanvoerder Jordie van Doesburg (30) tandenknarsend toekijken door een knieblessure. Een periode waarin de Velpenaren een ijzersterke reeks neerzetten in 3B en de eerste periodetitel pakten. In de topper tegen nummer twee VDZ maakte de verdediger eindelijk zijn rentree. Door een late gelijkmaker op sportpark ’t Cranevelt in Arnhem (1-1) werd het een kleine deceptie voor Van Doesburg.

In samenwerking met indebuurt Arnhem