Volledig scherm
PREMIUM
Meneer Smakers © Meneer Smakers

Arnhem krijgt ‘hamburger kruispunt’ met Meneer Smakers versus Burger King

ARNHEM - De Jansstraat op de hoek van de Jansplaats in Arnhem verandert binnenkort in een ‘kruispunt van hamburgers’.  De succesvolle gastronomische burgerbar 'Meneer Smakers’ uit Utrecht strijkt met een nieuw filiaal neer naast de Etos. Daartegenover komt een vestiging van de Amerikaanse fastfoodgigant Burger King in het voormalige pand van speelgoedwinkel Intertoys. 

Meneer Smakers strijkt neer in Jansstraat 22, op de plek van voorheen Kebab City. De nieuwe keten heeft in Utrecht naam en faam gemaakt als bereider van ambachtelijke burgers van eigen gedraaid vlees van Hollands weiderund . ‘Na haar carrière als melkkoe krijgt het rund een periode van welverdiende rust, met een uitgebalanceerd dieet waar ze lekker van aankomt’, weerklinkt het wervend op de website.

‘Dat nieuw aangezette vlees is prachtig met vet dooraderd en daardoor bijzonder mals en smaakvol. Het Hollands weiderund wordt gemiddeld 5 jaar oud en heeft tijdens haar leven in de weide gegraasd en in ruime, schone stallen gewoond. Dit is wat wij belangrijk vinden, want echt duurzaam en goed gehouden vlees, dat proef je.’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.