EPA
Volledig scherm
© EPA

Arnhem krijgt vrijdag zijn eigen klimaatmars

ARNHEM - Arnhem houdt vrijdag een eigen klimaatmars in de binnenstad voor mensen die niet in staat zijn naar Den Haag af te reizen. Vrijdag moet dé dag worden waarop Nederland de straat opgaat in het kader van een Global Climate Strike die duurt van 20 tot 27 september. 

27 reacties

 • An Pronk

  3 jaar geleden
  In actie komen voor het klimaat is niet links of rechts. Het is gezond verstand. 
 • An Pronk

  3 jaar geleden
  Dag Willen II. Het is echt handig om eerst even de NASA site te bekijken of een IPCC rapport te lezen dan hier verwarring te zaaien over wat er aan de hand is. 
 • An Pronk

  3 jaar geleden
  Het probleem is onze consumptie, niet het aantal mensen. De uitstoot van de rijkste mensen op aarde, 42 miljoen mensen, 0,54% van de wereldbevolking, is groter dan de broeikasgasuitstoot van de armste helft, 3.8 miljard mensen. Onze consumptie terugdringen en binnen de grenzen van de planeet leven is geen mega-opoffering. We hoeven de levende planeet niet verder te vernielen. Je sleurt niet alleen de mensen mee maar ook de dieren en planten en iedereen die nu nog niet geboren is. Weten hoe we dit probleem kunnen oplossen en achteroverleunen is de ultieme decadentie. Vind ik.
 • Fietser

  3 jaar geleden
  Ik ook elke dag 60 km.
 • Patrick de Winter

  3 jaar geleden
  Ik ga er naartoe.

In samenwerking met indebuurt Arnhem