Het ondernemersloket bewees in coronatijd onder meer zijn diensten bij het snel regelen van meer ruimte voor terrassen van Arnhemse horeca-ondernemers. Vanwege zijn snelheid blijft het loket geopend voor ondernemers die een vlot steuntje in de rug kunnen gebruiken om in deze tijd te overleven.
Volledig scherm
PREMIUM
Het ondernemersloket bewees in coronatijd onder meer zijn diensten bij het snel regelen van meer ruimte voor terrassen van Arnhemse horeca-ondernemers. Vanwege zijn snelheid blijft het loket geopend voor ondernemers die een vlot steuntje in de rug kunnen gebruiken om in deze tijd te overleven. © Erik van 't Hullenaar

Arnhem lapt miljoenen euro’s om de coronacrisis
te lijf te gaan

ARNHEM - Arnhem draait in tijden van corona de geldkraan open. Juist om de gevolgen van de crisis voor inwoners zoveel mogelijk te beperken, investeert de gemeente de komende vijf jaar bijna 20 miljoen euro extra in de lokale economie.         

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.