Flatwoningen bij Winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem.
Volledig scherm
Flatwoningen bij Winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem. © Erik van 't Hullenaar

Arnhem moet woningzoekenden gaan beschermen tegen vastgoedcowboys die te hoge huren rekenen

opinieDe verkoop van huurwoningen aan beleggers is een slechte ontwikkeling, stelt Giovanni Visser. Hij vindt dat de gemeente Arnhem in moet grijpen. 

5 reacties

 • Marius Menkveld

  1 maand geleden
  Arnhem moet woningzoekenden gaan beschermen tegen politici die over dingen praten waar ze geen verstand van hebben .Die politici moeten gewoon zorgen / bevorderen dat er meer gebouwd wordt in plaats van dit soort van goedkope prietpraat de wereld in helpen. Gemeente Arnhem is , zoals veel gemeentes , wel in staat om het vergunningenproces voor nieuwbouw zodanig te vertragen dat eindeloos uitstel volgt en oplopende achterstanden in realisatie. Maar zo'n betoog zal wel geen wortel schieten ....
 • Anneke Dijk

  1 maand geleden
  De overheid moet de huursubsidie eens afschaffen, dan komen er vanzelf woningen vrij voor werkende mensen die het wel kunnen betalen.
 • Anne Koiter

  1 maand geleden
  Hoezo zou je dan nog wel aan je kinderen mogen verhuren, is diegene zonder kapitaalkrachtige ouders alsnog achteraan. Raar verhaal.
 • Hans de deGraaf

  1 maand geleden
  Tsja... welkom in een wereld waar steeds meer mensen die geld hebben, het afpakken bij de armen. Door de lage rente, is het interessant om objecten als belegging te kopen. Maar die moeten wel renderen. Dus hoge huren. Natuurlijk zou de - landelijke - overheid hier in moeten grijpen om wonen (zowel koop als huur) betaalbaar te houden. Omdat eea. ook de leefbaarheid van de wijk negatief beinvloed.
 • Yvonne van den Burg

  1 maand geleden
  Eindelijk bescherming van huurders zoals het hoort.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.