Het stadsbestuur van Arnhem wil met een reeks maatregelen zorgen dat zoveel mogelijk stadgenoten hun eigen geld verdienen omdat ze een baan hebben en voorkomen dat ze onder de last van de coronacrisis werkloos worden.
Volledig scherm
Het stadsbestuur van Arnhem wil met een reeks maatregelen zorgen dat zoveel mogelijk stadgenoten hun eigen geld verdienen omdat ze een baan hebben en voorkomen dat ze onder de last van de coronacrisis werkloos worden. © ANP

Arnhem trekt miljoenen uit om jongeren en werkzoekenden aan baan te helpen

ARNHEM - Coaches gaan Arnhemse jongeren helpen bij de overgang van school naar werk. Jobhunters gaan met werkzoekenden op jacht naar vacatures en banen. 

2 reacties

  • John Bluhmen

    1 jaar geleden
    Maak eerst de school af en leer vooral de Nederlandse taal in woord en geschrift. Tweede punt is dat de jonge generatie alles al weet! Die vliegen er weer als eerste uit.
  • Joris Goedbloed

    1 jaar geleden
    Arnhem is heel actief met armoede bestrijding en om mensen deel te laten nemen aan de maatschappij door studie of werk. Zonder dat dit vooroorlogse dwang methoden zijn. Ook is wonen weer een basis fundament geworden. Kortom, men kan alles vinden van de Arnhemse politiek, maar laten we heel trots zijn als Arnhemmers dat deze stad een voorbeeld aan het worden is in NL door de grote problemen daadwerkelijk en effectief aan te pakken...!

Arnhem e.o.