Station Presikhaaf met daarvoor Schaapsdrift en omgeving. Het gaat om een deel van de Spoorzone Arnhem-Oost, waar nieuwe woningen moeten verrijzen.
Volledig scherm
PREMIUM
Station Presikhaaf met daarvoor Schaapsdrift en omgeving. Het gaat om een deel van de Spoorzone Arnhem-Oost, waar nieuwe woningen moeten verrijzen. © Erik van 't Hullenaar

Arnhem vangt 17 miljoen euro van Rijk om bouw woningen te versnellen, deel naar aanpak station Presikhaaf

ARNHEM - Arnhem krijgt ruim 17 miljoen euro van het Rijk om bijvoorbeeld fietsverbindingen en stations te verbeteren. Het geld moet helpen om de bouw van bijna 1500 huizen in het oosten en zuiden van de stad eerder mogelijk te maken.

7 reacties

 • Henk Doddema

  2 maanden geleden
  Zal ook wel een gedeelte naar de Schouwburg gaan.
 • Erik van Lieshout

  2 maanden geleden
  Dit bedrag is een aanfluiting, zowat alle bouwprojecten die momenteel in ontwikkeling zijn komen niet meer van de grond dankzij de hoge bouwkosten….
 • Els Weber-van Dreuten

  2 maanden geleden
  Helemaal eens met Pim, sta ingeschreven voor een seniorenflat in Arnhem en krijg soms mailtjes voor complete huizen in Nijmegen of nog verder weg en een keer zelf voor een studentenkamer. Ik denk soms dat ze bij Rentree niet kunnen lezen.
 • hans Meijer

  2 maanden geleden
  Misschien een idee dat ProRail station Presikhaaf 350 meter richting het han complex verplaatst...tunneltje onder de remagenlaan,staan ze daar ook niet 30 minuten per uur op dichte spoorbomen te wachten....
 • Frans van Raaij

  2 maanden geleden
  17 miljoen voor de bouw van huizen! Maar een deel gaat naar station Presikhaaf? Vreemd!

Arnhem e.o.