Fietsen op het Jansplein. In het kader van de feesten rond Koningsdag haalt de gemeente Arnhem op diverse plekken in de binnenstad fietsen en brommers weg.
Volledig scherm
Fietsen op het Jansplein. In het kader van de feesten rond Koningsdag haalt de gemeente Arnhem op diverse plekken in de binnenstad fietsen en brommers weg. © DG

Arnhem veegt stadshart leeg voor Koningsdag; vrijdagmarkt naar Snelliusweg

KoningsdagARNHEM - Om te voorkomen dat hulpdiensten tijdens Koningsnacht en Koningsdag niet op tijd bij calamiteiten kunnen komen, neemt de gemeente Arnhem tal van maatregelen in de binnenstad. Zo geldt op diverse plaatsen een tijdelijk terrasverbod en worden fietsen die in de weg staan verwijderd.

1 reactie

  • Noa

    3 jaar geleden
    10 jaar geleden was mijn fiets ook weg tijdens Koninginnenacht, toen ik hem in de stad plaatste stonden er nog geen borden. Dacht dat hij gestolen was. 3 dagen later hoorde ik pas dat het wel eens kon zijn dat hij aan de Snelliusweg stond, best eind weg. Met de bus er naartoe en gelukkig stond hij daar!
  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.