Actie op het sportcourt van het Olympus College, de school die de plannen voor een groene sportcampus in het gebied rond de Rijnhal, college en Grote Koppel in Arnhem-Zuid ondersteunt.
Volledig scherm
PREMIUM
Actie op het sportcourt van het Olympus College, de school die de plannen voor een groene sportcampus in het gebied rond de Rijnhal, college en Grote Koppel in Arnhem-Zuid ondersteunt. © Rolf Hensel

Arnhem vergroot kansen sportcampus in zuid door woningbouw aan Koppelstraat toe te staan

ARNHEM - De ontwikkeling van een sportcampus in Arnhem-Zuid wordt waarschijnlijk gecombineerd met woningbouw. Het college van burgemeester en wethouders komt over twee maanden met een voorstel om de bestemming van een braakliggend stuk grond van 11.500 vierkante meter aan de Koppelstraat te veranderen. 

5 reacties

 • ArnhemWijs

  3 jaar geleden
  Stelletje leugenaars de bestuurders. Er zouden genoeg andere gegadigden zijn om gebied te ontwikkelen nadat kinepolis bakzijl haalde bij gemeenteraad. Jaren later komt aap uit de mouw! En dat noemen zich volksvertegenwoordigers?! Weten niet eens waar behoefte aan is en luisteren niet naar wat men echt wil!
 • Peter Schuitema

  3 jaar geleden
  Aub geen sociale woningbouw dat staat er al genoeg in zuid. Zuid heeft hipster nodig noord mag wat meer sociale woningbouw hebben! 
 • Ton

  3 jaar geleden
  Wat is belangrijker? Woningen of een stuk gras met wat bomen en een vijver?
 • Ren

  3 jaar geleden
  Een prachtig park, op het braakliggende gedeelte, dat zou pas een aanwinst zijn.
 • MeneerDeMeute

  3 jaar geleden
  Met sociale woningen? Of wordt het weer een hipster wijk?

Arnhem e.o.