Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie © Eveline Van Elk

Arnhem wil af van ontgassing schepen, burgers moeten gevrijwaard blijven

ARNHEM - Arnhem wil dat zijn burgers gevrijwaard blijven van kankerverwekkende stoffen die illegaal worden geloosd op de rivier de Rijn.

6 reacties

 • Piet Wanders

  3 jaar geleden
  Binnenvaart- en dus ook rondvaartschepen varen op gasolie= dieselolie. Alle vrachtwagens dus ook maar van de weg. Maar het is inderdaad wel symboolpolitiek. Overigens ook alle benzinepompen sluiten want bij het tanken komen er gassen(benzeen) vrij
 • ProGrip24

  3 jaar geleden
  Dit is de de schuld van de Duitse overheid, zij zouden een flinke boete moeten betalen aan Nederland voor de gelede schaden die gaan komen, plus de kosten van een eventuele sanering. Dus hup rivierengedied naar het Europese hof stappen. 
 • BeeVaria

  3 jaar geleden
  We leven toch niet in de prehistorie? De agenda's staan vol van duurzaamheid, groen zijn en milieu. Oh, wat is dat belangrijk! We bespreken, vergaderen en maken plannetjes. Ondertussen vervuilen we lekker verder. De burger moet van alles: omgekeerd inzamelen, biologisch eten, elektrisch rijden, isoleren, van het gas af, met de fiets de stad in en naar het werk, warmtepomp i.p.v. een cv, zonnepanelen.. En het bedrijfsleven....? Volgens mij leven we in 2018. 2018! Hallo! Doe eens wat!
 • Martin

  3 jaar geleden
  Zowel Enspijk en Twan moeten de strekking van het artikel nog maar eens goed lezen.
 • Enspijk

  3 jaar geleden
  Symboolpolitiek. In Arnhem ligt het vol met rondvaartschepen die op vervuilde stookolie varen. En maar blij zijn met een milieuzone die niet voor Oost Europese vrachtwagens geldt.Politiek: open uw ogen!

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.