Volledig scherm
PREMIUM
De tweede etappe van de Giro d’Italia van 2016 startte in het centrum van Arnhem. © Erik van 't Hullenaar

Arnhem wil bedrijfsleven en sportsector aan elkaar koppelen

VideoARNHEM  - Arnhem heeft sinds kort zijn eigen ‘kopgroep’. Een initiatief van wethouder Jan van Dellen, die daarmee zijn portefeuilles Sport en Economie als een gezamenlijke eenheid naar buiten wil laten treden.

De eerste bijeenkomst van de kopgroep was recent op Nationaal Sportcentrum Papendal. Van Dellen zat daar aan tafel met een vijftiental directeuren of andere vertegenwoordigers van bedrijven, opleidingsinstituten en sportinstellingen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
 1. Eusebiuskerk zet zich schrap voor de drilboren: ‘Het lijkt wel oorlog hier’
  PREMIUM
  VIDEO

  Eusebius­kerk zet zich schrap voor de drilboren: ‘Het lijkt wel oorlog hier’

  ARNHEM - De Eusebiuskerk van Arnhem is dezer dagen het strijdtoneel van drilboren. ,,Het lijkt wel oorlog hier”, lachen de mensen die de grootscheepse restauratie van de kerk in gang hebben gezet vol ontzag. Het eerste gat voor de toekomstige ingang aan de zuidzijde op de Markt is al uitgehakt. Volgende week volgt de tweede gat voor de nieuwe ingang aan de noordzijde, tegenover restaurant Arnhems Meisje.
 2. ‘Marcel van Roosmalen is meer humorist dan journalist en juist daarom lees ik hem graag’
  PREMIUM
  COLUMN

  ‘Marcel van Roosmalen is meer humorist dan journalist en juist daarom lees ik hem graag’

  Tegenwoordig wordt er veel gevochten. Niet op straat, maar op social media. Niet met de vuisten, maar met woorden en emoticons. Gestreden wordt er tegen de beeldvorming. Friezen zijn geen racisten, Forummers geen nazi’s, islamieten geen terroristen, homo’s geen vrouwen in mannenlijven. ,,Mensen moeten stoppen mij in een hokje te stoppen”, hoorde ik iemand hokjesstoppers in een hokje stoppen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.