Demonstratie tegen homogeweld op het Gele Rijderplein in Arnhem in 2017.
Volledig scherm
PREMIUM
Demonstratie tegen homogeweld op het Gele Rijderplein in Arnhem in 2017. © Piroschka van de Wouw/ANP

Arnhem wil discriminatie op woningmarkt strafbaar stellen, mogelijk proef met verhuurverbod

ARNHEM - Discriminatie van woningzoekenden moet strafbaar worden. Arnhem wil zo snel mogelijk meedoen aan proeven om dat voor elkaar te krijgen.

3 reacties

 • Ceciel Buijser

  4 maanden geleden
  @Pedro, juist door racisme en stelselmatige discriminatie een 'narratief' te noemen toon je des te harder aan dat dit daadwerkelijk bestaat. Je hebt geen idee.
 • Pim Willemsen

  4 maanden geleden
  @pedro, dit soort zaken valt niet te staven met bonnetjes, alleen met een Mistery Shopper die op een ‘advertentie’ met drie verschillende namen reageert. Wel geloof ik dat er ergens een ‘verborgen lijst’ bestaat met daarop namen en andere gegevens van bv wietkwekers, pedofielen etc.
 • Pedro Kantor

  4 maanden geleden
  Sinds racisme een verdienmodel is geworden voor zakkenvullers als Sylvana Simons en Akwazi, en sinds bepaalde clubs er alles aan doen om de narratief door te drukken dat Nederland een racistisch land is, waaronder de partij van Ollongren zelf als hoofddader, zet ik overal mijn vraagtekens bij dit soort artikelen. Laat eerst de bonnetjes maar eens zien zodat ik weet of het waar is of niet. Dan pas praten we verder. Hetzelfde geldt voor claims omtrent seksisme.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.