Doorgaand verkeer dat nu nog via de centrumwegen in Arnhem zijn weg van A naar B tracht te vinden, moet in de toekomst meer om de stad heen worden geleid.
Volledig scherm
PREMIUM
Doorgaand verkeer dat nu nog via de centrumwegen in Arnhem zijn weg van A naar B tracht te vinden, moet in de toekomst meer om de stad heen worden geleid. © Marc Pluim

Arnhem wil doorgaand verkeer gaan weren uit het centrum

ARNHEM - Automobilisten die op hun doorgaande route dwars door het centrum van Arnhem rijden, moeten in de toekomst om de stad heen rijden. 

42 reacties

 • dikidik

  2 jaar geleden
  Ik dacht dat al het gemotoriseerd verkeer waren uitgevoerd met katalysators dus Hoezoo luchtvervuiling verbranding zou toch super schoon moeten zijn?????
 • jan maassen vd brink

  2 jaar geleden
  En hoe moeten we dan bijvoorbeeld in Rijnstate komen. Een ritje van 7 km en 1 uur met de bus, als ie al rijdt en niet vol met scholieren zit..
 • Peetie

  2 jaar geleden
  Hoe moet je dan van Arnhem-zuid in Rijnstate komen als je niet door de stad mag? Voorzieningen worden daar weggehaald en kun je ook al moeilijk meer naar Noord,waar moet dat heen hier in Arnhem?
 • Dion

  2 jaar geleden
  Trein retourtje Arnhem-Nijmegen kost 10 euro! Dat is 7 liter diesel waar je met 4-5 personen dezelfde afstand mee kunt rijden.
 • HJS

  2 jaar geleden
  Niet geleerd van mama en papa om zelfstandig te denken en te handelen?

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Gert-Jan Segers (CU) verdrietig over voortbestaan tippelzones Arnhem en Nijmegen
  Play

  Gert-Jan Segers (CU) verdrietig over voortbe­staan tippelzo­nes Arnhem en Nijmegen

 2. Derde zware aardbeving bij Nieuw-Zeeland
  Play

  Derde zware aardbeving bij Nieuw-Zee­land

Arnhem e.o.