Homogenezing via handoplegging in de kerk: het is de vraag of het in Arnhem voorkomt, maar het stadsbestuur wil wel werk maken van gesprekken met geloofsgemeenschappen over andersgeaardheid.
Volledig scherm
Homogenezing via handoplegging in de kerk: het is de vraag of het in Arnhem voorkomt, maar het stadsbestuur wil wel werk maken van gesprekken met geloofsgemeenschappen over andersgeaardheid. © Raphael Drent

Arnhem wil met kerken praten over ‘anders zijn’

ARNHEM - Het stadsbestuur in Arnhem voert verkennende gesprekken met geloofsgemeenschappen over de vraag hoe aandacht kan worden besteed aan mensen die anders zijn dan wat binnen die gemeenschappen als gangbare norm wordt gezien. 

 1. Er is geen enkele reden voor de overwinnaars van het afvalreferendum om triomfantelijk te doen
  PREMIUM
  Column Onderlangs
  1

  Er is geen enkele reden voor de overwin­naars van het afvalrefe­ren­dum om triomfante­lijk te doen

  Er is geen enkele reden voor de overwinnaars van het afvalreferendum om triomfantelijk te doen. Wat gewonnen heeft is de irritatie, de overlast. Straks geen gedumpt afval meer (mag je hopen). Het kleine gat waar je de zak in proppen moet, zal verdwijnen. Geen gedoe meer met de pas. Maar een oplossing voor het enige wezenlijke probleem, het afvalprobleem zelf, is verder weg dan ooit.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Auto rechtdoor over rotonde, eindigt op de kop
  Play

  Auto rechtdoor over rotonde, eindigt op de kop

 2. Met een negatieve uitslag eindelijk weer de Eusebiuskerk in
  Play

  Met een negatieve uitslag eindelijk weer de Eusebius­kerk in

Arnhem e.o.