Een mobiele camera. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Een mobiele camera. Foto ter illustratie. © ANP

Arnhem wil met verplaatsbare camera’s drukke plekken in de gaten houden

ARNHEM - Naast de 88 vaste camera’s die in Arnhem volgen wat er op straat gebeurt, worden volgend jaar mogelijk ook mobiele camera's ingezet. 

10 reacties

 • Bernd

  4 jaar geleden
  Maar Billie u denkt toch niet dat ze daar camera,s voor gaan inzetten om uw en andere mensen naakt te gaan bekijken? Scrollen ze gelijk door, het gaat om de veiligheid in bepaalde dichtbevolkte buurten waar ze tussen weggetjes hebben o.a. en ect. Ook om uw veiligheid, wil u dat dan niet? Als ze dit al niet doen in bepaalde wijken niet met camera,s maar in b.v. auto,s? Staat voor u veiligheid niet voorop?
 • Billie84

  4 jaar geleden
  Yer right, binnenkort ook allemaal een punten systeem zoals in China en dan zijn wij allemaal blij? Laat mij niet lachen! Weer zo'n naïeve Nederlander die denkt dat de overheid op een correcte wijze kan omgaan met privacy gevoelige informatie!
 • Billie84

  4 jaar geleden
  Nou bij deze, als inwoner van de stad en specifiek bewoner van het gebied dat jij nu aankaart! Ik laat mijn privacy niet afpakken omdat jij vind dat daar cameratoezicht dient te zijn. Camera's hebben niet alleen een blik op straat maar ook de woonkamer en dus wordt mijn woongenot aangetast en dat laat ik niet toe! Heeft niets met iets te verbergen te maken, maar alles dat ik gewoon ook naakt door mijn woning wil kunnen lopen zonder mij telkens te moeten afvragen of vadertje staat mee zit te kijken!! Als er problemen (die ik betwijfel) zijn laat de politie er maar vaker doorheen rijden!
 • Bernd

  4 jaar geleden
  Meent u dat nu echt? Maar ik lees soms wel hel grove reacties en die worden wel geplaatst. Jammer ik zie dit meer als een soort forum waar men ook van elkaar kan leren en dingen duidelijker kan begrijpen en een andere visie op iets evt weer aan het denken. Jammer als dit werkelijk zo is. Dan kan je dit net zo goed als krant schrappen en vragen om reacties. Jammer.
 • Franck

  4 jaar geleden
  Helaas laat de gelderlander geen reacties door. Weet al van meerder mensen dat er gereageerd is op dit artikel.

Arnhem e.o.