Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP

Arnhem wil verbod op lachgas in horeca

ARNHEM - De gemeente Arnhem kijkt of lachgas in horecagelegenheden kan worden verboden. Nu is het onder jongeren populaire middel nog te koop in sommige kroegen en clubs. Dat is vanwege de gezondheidsrisico's van lachgas ongewenst, vindt Arnhem.

12 reacties

 • piece

  4 jaar geleden
  Nou dat lijkt me wel tgm-b, een flinke boete opleggen bij toch uitdelen zal de lol snel vergaan. Ja, denk ook dat door dit spul er veel onnodige criminaliteit en agressie voorkomt gezien het artikel wat voor een effecten dit heeft. Het is en blijft gewoon troep met verstrekkende gevolgen dat is duidelijk.
 • piece

  4 jaar geleden
  Ja, lijkt mij ook duidelijk dit te verbieden sowieso als je ziet wat de gezondheidsrisico,s eraan verbonden zijn. En ik neem aan dat de horeca bedrijven geen gebruiksaanwijzing bij geven met de bijwerkingen hierop dus het verbieden is zo gebeurd in de horeca. Daarna o.a. Blokker aanpakken, uit alle schappen halen weg met deze onzinnige troep die veel schade aan kan richten. kan men tegenwoordig niet gewoon iets drinken en zich vermaken en gezellig hebben/maken samen. In en in trieste bedoeling!!
 • tgm beuningen

  4 jaar geleden
  Als je meer criminaliteit wilt creëren, en daarmee uiteraard ook meer opsporingsdiensten, is van alles en nog wat verbieden dé manier. Hoe dat dan beter kan zijn voor de jeugd en de rest van de mensen is mij echter een groot raadsel. Maar jij wilt mij vast uitleggen waarom lachgas van criminelen beter is voor iedereen dan lachgas van Blokker en zo, want er zal echt geen ampul minder worden gebruikt door een verbod.
 • tgm beuningen

  4 jaar geleden
  De risico's (...) die genoemd worden op de site van Trimbos zijn meer reden om lachgas niet te verbieden. De risico's van alcohol zijn van een hele andere orde en het is dan ook totaal onnavolgbaar dat uitgerekend op de plekken waar alcohol wordt geschonken men lachgas wil verbieden.
 • Desirea

  4 jaar geleden
  Gelijk sluiten die tenten! ze promoten die rommel om klanten binnen te halen en verdienen eraan,naast ook nog de drank,en als het straks de spuigaten uit loopt en ze in bv de Rijnstate belanden mag de hele premiebetalende voor de zorg er voor op draaien."Vrienden hadden pas een heel doosje patronen met zijn tweeën opgemaakt. Ik zie dat nog wel een keer fout gaan.’’ nou meer valt er niet aan toe te voegen denk ik zo

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.