Stadion GelreDome met fans van Snollebollekes. De gemeente Arnhem wil de ‘evenementenlocatie met allure’ graag voor de stad behouden.
Volledig scherm
PREMIUM
Stadion GelreDome met fans van Snollebollekes. De gemeente Arnhem wil de ‘evenementenlocatie met allure’ graag voor de stad behouden. © Rolf Hensel

Arnhem wil weg vrijmaken voor akkoord tussen Vitesse en eigenaar GelreDome; deal nog niet rond

De gemeente Arnhem wil ver gaan om een nieuw huurcontract tussen Vitesse en GelreDome-eigenaar Nedstede mogelijk te maken. Daarom geeft het college van burgemeester en wethouders gehoor aan het verzoek van beide partijen om hobbels die een deal in de weg zouden kunnen staan, glad te strijken.

29 reacties

 • S.a. Van Sandijk

  2 maanden geleden
  Pff mensen leer eens lezen het gaat hier om zaken buiten vitesse om zoals het gebruik van parkeerterrein . Het heeft niets met geld te maken naar vitesse of dergelijke.
 • G.J Mek

  2 maanden geleden
  daar moet de gemeente Arnhem er niet mee bemoeien .dat hebben ze in het verleden al gedaan. het lijkt erop dat de Gemeente Arnhem het rest van het geld de bij wil leggen van de huur .als ze dat gaan doen moet Gemeente Arnhem trap onder kont geven deze club heeft al genoeg geld gekost ik zou zeggen opdoeken deze club. het is pure Ellende.
 • F.H Wouters

  2 maanden geleden
  Gemeente Arnhem zegt 'geen partij te zijn in het conflict', waar bemoeien ze zich er dan mee. Vermoedelijk omdat de ''Glasbak'' op gemeentegrond staat? Als de club niet het huurbedrag willen betalen dan stoppen ze maar met voetbal. Heel eenvoudig toch.... Of ze bouwen zelf een nieuw stadion voor de 2 miljoen huur.
 • Kees Han

  2 maanden geleden
  en al zou er geld in gestopt worden op alle jnkomsten zit 21% btw(kaartjes etc) dus ook weer inkomsten rijk/gem / om alles van te betalen
 • Bas De Knegt

  2 maanden geleden
  2 feiten: Vitesse heeft Gelredome naar nodig en Gelredome heeft Vitesse nodig. Ze hebben elkaar nodig om te kunnen bestaan zonder elkaar gaan ze onuitroeibaar failliet en is het voor beide einde oefening. Er zijn te weinig evenementen in Gelredome om winst te maken en het Gelredome is een multifunctioneel stadion. Nadruk op stadion! Beide willen graag tekenen maar wie als eerste tekent wordt als verliezer gezien. Maak Arnhem tevreden en maak die deal rond.