Impressie van de tijdelijke woningen die een projectontwikkelaar in Arnhem-Zuid zou willen bouwen.
Volledig scherm
PREMIUM
Impressie van de tijdelijke woningen die een projectontwikkelaar in Arnhem-Zuid zou willen bouwen. © PUP Real Estate

Arnhem zet plan voor tijdelijke huizen in de wacht

ARNHEM - Een projectontwikkelaar die voor een periode van vijftien jaar 600 tot 800 tijdelijke woningen wil bouwen bij de Decathlon in Arnhem-Zuid heeft vooralsnog nul op het rekest gekregen van de gemeente Arnhem. 

2 reacties

 • Glentalloch

  1 jaar geleden
  Stel 800 huizen met 2 personen gemiddeld betekent 1600 bewoners. En waar ga je na die tijd vestigen? Waanzin idee. Leuk "projectje" voor de ontwikkelaar, lees ordinair geld verdienen. 
 • Wim

  1 jaar geleden
  Geen tijdelijke huizen in Arnhem. Dat leidt tot verpaupering binnen 5-10 jaar. Niet doen. Wel alle locaties waar nog steeds niet wordt gebouwd (o.a. Cobercoterrein, KEMA-terrein, Westervoortsedijk en Stadsblokken) z.s.m. beginnen met bouwen. Corona-virus of niet. Maar AUB geen verloedering door vrijheid van regels. Dat is als een flitskrediet. Even lucht en daarna jaren ellende.
 1. Man schaamt zich rot nadat hij fraudeerde bij erfgenamen en Arnhems verpleeghuis: ‘Spijt me meer dan ik zeggen kan’
  PREMIUM

  Man schaamt zich rot nadat hij fraudeerde bij erfgenamen en Arnhems verpleeg­huis: ‘Spijt me meer dan ik zeggen kan’

  ARNHEM/ZUTPHEN - Tegenover de schaamte van de 77-jarige Arnhemmer die donderdagmiddag bij de rechtbank in Zutphen wegens verduisteringen een werkstraf van 180 uur en een voorwaardelijke celstraf tegen zich hoorde eisen, stond de verbijstering van erfgenamen van twee broers en van Vrienden van verpleeghuis Heijendaal in Arnhem. Want díe zou de man hebben belazerd, om zijn eigen financiële problemen op te lossen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.