In de wijk Malburgen in Arnhem fungeerde De Malburcht twee jaar geleden als stembureau bij de gemeenteraadsverkiezingen. Daar bracht toen ook SP-leider Gerrie Elfrink zijn stem uit.
Volledig scherm
PREMIUM
In de wijk Malburgen in Arnhem fungeerde De Malburcht twee jaar geleden als stembureau bij de gemeenteraadsverkiezingen. Daar bracht toen ook SP-leider Gerrie Elfrink zijn stem uit. © DG

Arnhem zoekt coronaveilige stemlokalen voor Tweede Kamerverkiezingen in maart

ARNHEM - Burgemeester Ahmed Marcouch wil voor het einde van het jaar op een rijtje hebben op welke bestaande en nieuwe plekken in de stad Arnhemmers coronaveilig kunnen stemmen bij de Tweede Kamerverkiezingen van maart volgend jaar.

1 reactie

 • Eko

  2 maanden geleden
  Ik twijfel nog of ik me weer zal inzetten als stem bureau lid. Heb zelf twijfel voor mijn eigen verantwoordelijkheid van werken. Buiten dat zijn de verdiensten voor het werk wat je moet dan bijzonder laag en verschilt dat per gemeente, er is geen landelijke lijn. Best wel vreemd dus.
 1. Zware vuurwerkbom treft kledingwinkel Leger des Heils; ‘Wie doet nu zoiets? Kleding kun je gratis krijgen’
  PREMIUM

  Zware vuurwerk­bom treft kledingwin­kel Leger des Heils; ‘Wie doet nu zoiets? Kleding kun je gratis krijgen’

  ARNHEM - Joop Toeter van het Leger des Heils kan er met zijn hoofd niet bij waarom iemand dinsdagavond een vuurwerkbom tegen de ruiten van de tweedehands kledingwinkel in Arnhem-Zuid heeft gegooid. ,,Het moet een enorme knal hebben gegeven. De glasresten lagen tot helemaal achter in de winkel’’, zegt de beheerder van de winkel aan de Hoefbladlaan in Arnhem-Zuid.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Ongeregeldheden in veel steden als protest tegen avondklok
  Play

  Ongeregeld­he­den in veel steden als protest tegen avondklok

 2. Geplunderde winkels in station Eindhoven bij rellen
  Play

  Geplunder­de winkels in station Eindhoven bij rellen

Arnhem e.o.