Drukte in de Arnhemse binnenstad, op het moment dat winkels in coronatijd weer beperkt open mogen. Archieffoto: Gerard Burgers
Volledig scherm
PREMIUM
Drukte in de Arnhemse binnenstad, op het moment dat winkels in coronatijd weer beperkt open mogen. Archieffoto: Gerard Burgers © Gerard Burgers

Arnhem zoekt gouden ideeën om binnenstad te verbeteren

ARNHEM - De Arnhemse binnenstad daagt creatieve geesten uit gouden ideeën aan te leveren waarmee het gebied zichzelf kan verbeteren.

6 reacties

 • sonja Put-Sciarone

  1 week geleden
  Bomen of ander groen langs de Jansbeek, zodat men als het heel warm is toch lekker in de schaduw op een bankje bij de beek kunt zitten.
 • Wil Kaap

  2 weken geleden
  De zoveelste actie om van Arnhem de beste ....stad te maken, dacht dat we alles al hadden gehad. Stap 1: hef alle commissies, en PBA en Innovate en etc . op. Handhaaf op scooters, weggooien van afval. En laat meer aan de ondernemers zelf over, vaak komt het succes van die kant en niet van allerlei clubs als dan niet ondersteund door de gemeente. Oh ja, de duivenstront vliegt je op dit moment ook om de oren of ligt al overal op de grond. Hoe simpel kan het zijn.
 • Karel Koning

  2 weken geleden
  Voordelen zijn er totaal niet in de binnenstad. Overal stoep reclame, vervuilde plantenbakken, ongezellige Korenmarkt, urine/kots/afval geur etcetera. Ook het PBA werkt zelf mee aan deze ongezelligheid. Gelukkig zijn er nog ondernemers die dit ook zien en hun stinkende gastvrije best doen. De ketens zien alleen geld en doen niets.
 • jo Gun

  2 weken geleden
  plaats wat meer zitbankjes of iets dergelijks, kunnen de mannen lekker zitten terwijl de vrouwen shoppen.
 • Hans de Graaf

  2 weken geleden
  Minder horeca, meer winkels, diverser aanbod. En daarmee verband houdend: lagere huurprijzen. Want met deze huren kunnen alleen grote ketens met grote volumes overleven.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Agent schuldig verklaard voor moord op George Floyd
  Play

  Agent schuldig verklaard voor moord op George Floyd

 2. Café Biessels is er klaar voor, zelfs plafond is geschilderd
  Play

  Café Biessels is er klaar voor, zelfs plafond is geschil­derd

Arnhem e.o.