Arnhem zoekt nieuwe identiteit: ‘Stad moet echte keuze gaan maken’

VideoARNHEM - Wat ís Arnhem? Energiestad, Modestad, Groene Stad, Sportstad, Parkenstad, stad van de Slag om Arnhem, Stad van Audrey Hepburn? ,,Arnhem is het allemaal, maar er is nooit echt gekozen”, zegt Marian van Hooij, regisseur citymarketing. Dat gaat veranderen.

18 reacties

 • M.A. Hooij

  1 jaar geleden
  Wat ontzettend jammer dat jullie zijn vertrokken. Maar ruimte lijkt me randvoorwaarde 1 inderdaad. Dat los je niet direct op met marketing voor je stad. Dat ben ik met je eens.
 • Geenazijnzeiker

  1 jaar geleden
  Ik vind dit wel een prima plan. Een beetje Branding-positiviteit is altijd goed. Bovendien is Arnhem wat mij betreft een leuke stad. 
 • nicosch

  1 jaar geleden
  Wij geloven niet in flauwe slogans en marketingverhaaltjes als bestuurders van stad en provincie geen aandacht hebben voor initiatieven van haar inwoners. Zonder een cent overheidssubsidie maakten wij, beiden gepassioneerde kunstliefhebbers, de laatste 5 jaar tentoonstellingen van beeldende kunst in leegstaande panden in Arnhem vanuit de gedachte dat het grote creatieve potentieel in de stad een podium verdiende. Zie ook www.b53.nl. Nu we even geen eigen ruimte meer hebben zijn we noodgedwongen uit Arnhem vertrokken en op reis gegaan om elders tentoonstellingen te maken. 
 • Geenazijnzeiker

  1 jaar geleden
  Ik vind het eigenlijk wel een prima plan. Een beetje positieve spirit is altijd goed! 
 • Burger Zorgzaam

  1 jaar geleden
  Helemaal mee eens. 

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Reeën steken de weg over en overleven het niet
  Play

  Reeën steken de weg over en overleven het niet

 2. Door het oog van de naald: fietser overleeft botsing met trein
  Play

  Door het oog van de naald: fietser overleeft botsing met trein

Arnhem e.o.