De zwaar beschadigde auto na de crash bij Eefde.
Volledig scherm
De zwaar beschadigde auto na de crash bij Eefde. © News United / Rens Hulman

Arnhemmer crasht in weiland op vlucht voor politie en belt niet 112 voor zwaargewonde vriendin, maar appt zijn ouders

ARNHEM - Het Openbaar Ministerie verwijt een 22-jarige Arnhemmer dat hij vorig jaar maart op de vlucht voor de politie zó roekeloos reed, dat hij wel een ongeluk móest krijgen. De auto vloog uiteindelijk meermalen over de kop en landde in een bouwland. 

10 reacties

 • H. van Antwerpen

  1 jaar geleden
  Het is een cadeau wat ie jongen krijgt van de rechtbank. Rijden zal hij ook doen zonder rijbewijs, als je toen je verantwoordelijkheid al niet nam. Dan zal hij dit nu ook niet doen...
 • Frits Van der Velden

  1 jaar geleden
  Volgens mij moet in Nederland iets wettig en overtuigend bewezen worden. Als de dame in kwestie eerst meldt dat een ander heeft gereden en erna, omdat hij niks meer liet horen hij, dan is dat meineed of liegen. DNA op een airbag zegt niks want de persoon om wie het gaat is in het voertuig geweest ook na dat deze uitkwam. Zwakke zaak voor het OM die weer eens te hoog inzet
 • Marleen Verstraeten

  1 jaar geleden
  Een 22 jarige die een kind van 16 zwanger zet, van zo iemand kan je ook gewoon weinig nuttigs meer verwachten. Triest dat dit gewoon geaccepteerd wordt alsof het normaal is. We stevenen echt op amerikaanse toestanden af nu.
 • Hans Smit

  1 jaar geleden
  Waarom plaatsen jullie een logo van het automerk bij het artikel? Je zet er toch ook geen beeldmerk bij van Kalashnikov of Koch als het om een liquidatie gaat? Idiote keuze van beeldredactie.
 • wim Rikken

  1 jaar geleden
  Rij verbod voor iemand zonder rijbewijs. Hij mag zowiezo niet rijden. De rechtstaat op zijn smalst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem