Duncan Onderstal bij  de Bodega en juwelier Siebel, een kale plek in de stad sinds de gemeente daar de bruidssluier om liet zagen.
Volledig scherm
Duncan Onderstal bij de Bodega en juwelier Siebel, een kale plek in de stad sinds de gemeente daar de bruidssluier om liet zagen. © Rolf Hensel

Arnhemmer klaagt gemeente aan vanwege verjagen mussenkolonie

ARNHEM - Arnhemmer Duncan Onderstal klaagt de gemeente Arnhem aan voor de sloop van het onderkomen van minstens 100 mussen in de Gelderse hoofdstad. Hij heeft aangifte gedaan bij de politie en een onderzoeksrapport afgeleverd bij de provincie Gelderland. Zowel de politie als de provincie hebben toegezegd de kwestie te zullen onderzoeken.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Hoe voorkomen we ongelukken op het RijnWaalpad? ‘Verkeersborden blijkbaar niet voldoende’
    PREMIUM

    Hoe voorkomen we ongelukken op het RijnWaal­pad? ‘Verkeers­bor­den blijkbaar niet voldoende’

    ELST/ARNHEM - Om meer ongelukken te voorkomen op de kruising RijnWaalpad en Rijkerswoerdsestraat in Arnhem moet er aan weerszijden van de Rijkerswoerdsestraat een drempel worden gelegd. Een fysieke hindernis dwingt automobilisten die de fietsroute op de grens van de gemeenten Arnhem en Overbetuwe willen oversteken te stoppen. Dat vinden zowel de afdeling Arnhem als de afdeling Overbetuwe van Fietsersbond.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.