Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Getty Images

Arnhemmer Marcel vreest exploderende energierekening: ‘Ik woon in een huurhuis met veel ramen’

De 58-jarige Marcel uit Arnhem moet al 25 jaar rondkomen van een WAO-uitkering vanwege een dubbele hernia, scoliose en een gebroken nek. Huur, verzekeringen en boodschappen: elke euro telt. Het lukt hem om zijn hoofd boven water houden, maar hij is bang voor de snel stijgende prijzen van gas en stroom: ,,Een hogere energierekening kan ik niet betalen.”

4 reacties

 • patrick wijgman

  1 maand geleden
  Zouden Maxima en Willem ook met een fleece deken op de bank zitten omdat ze de rekening niet meer kunnen betalen ?
 • ben Wildkamp

  2 maanden geleden
  Vervolg maar marcel ik kraak je niet af of zo het zijn gewoon geld bazen die zien alleen maar euro tekens hoe meer hoe liever het zelfde als het konings huis man man van die uitkering die zij krijgen die wij Nederlanders voor hun aan belasting betalen kunnen alle arme mensen in Nederland een heel eind op pad kunnen worden gehouden.
 • ben Wildkamp

  2 maanden geleden
  Zoals folie achter de verwarming. Kom op zeg ik heb gisteren radiator folie bij de praxis gehaal 6m lang 50 hoog koste ongeveer 11,90euro waar praat je nu over ook met een klein budget is dit nog te doen. Het is een uitgave maar spaar bijvoorbeeld 1,50euro in de week dan heb je met 8 weken er het geld voor als je dat al niet meer kun opbrengen dan zal je toch andere dingen die niet echt nodig zijn in je alledaagse behoeften moeten schrapen.
 • frank jansen

  2 maanden geleden
  Marcel heeft een contract dat in maart 2022 afloopt. Nou dat heb ik ook. Dat betekent dat hij en ik tot na de komende winter hele lage energiekosten hebben. Tot die tijd heeft hij in ieder geval geen energiearmoede.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.