Arnhemmer mogelijk onder vuur genomen na worsteling

ARNHEM - Een man uit Arnhem is zondagmiddag rond 17.00 uur mogelijk beschoten na een vechtpartij op de Rosendaalseweg in zijn woonplaats. Dat meldt de Arnhemse politie maandagmiddag. De Arnhemmer raakte daarbij niet gewond en wist te ontkomen.

Voor een woning aan de Rosendaalseweg zou een worsteling zijn geweest tussen drie mannen. Eén van hen wist zich los te rukken, de andere twee stapten in een auto. Vanuit die auto is mogelijk geschoten op de derde man, aldus de mededeling van de politie. Omstanders hebben in elk geval een knal gehoord. 

De vluchtende man wist te ontkomen richting de Jumbo-supermarkt aan de Rosendaalseweg. Het duo in de auto is nog wel achter hem aan gegaan, maar is uiteindelijk verder gereden. De politie onderzoekt de zaak, maar tast nog in het duister over wat er nu precies is gebeurd.

Volledig scherm
Archieffoto. © ANP
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.