Volledig scherm
PREMIUM
Rien Meijer. © Gerard Burgers

Arnhemmer Rien Meijer is van veel markten thuis

VrijwilligersARNHEM - Eigenlijk voelt hij zich geen 'echte' vrijwilliger. ,,Dan denk ik aan iemand die meerdere dagdelen per week aan de slag is.’’ Maar als alles wat Rien Meijer (67) onbezoldigd doet op een rijtje wordt gezet, verschijnt een flinke lijst. 

Meijer maakt foto's voor de wijkkrant en website van het Spijkerkwartier, helpt bij de bezorging van de krant, vult de poepzakjesdispenser naast zijn woning bij en is actief bij Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg (VPTZ).

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Na leven in opvanghuizen en prostitutie kijkt Tatanka (20) vooruit: ‘Nu kent heel Nederland mijn verhaal’
    PREMIUM

    Na leven in opvanghui­zen en prostitu­tie kijkt Tatanka (20) vooruit: ‘Nu kent heel Nederland mijn verhaal’

    ARNHEM - Wat een narigheid zich in één mensenleven kan ontvouwen. Tatanka Hodes (20) uit Arnhem krabbelt op uit een jeugd waar slechts een enkeling zich iets bij voor kan stellen. Als deelnemer aan het NPO programma Dreamschool geniet ze inmiddels bekendheid. In het programma wordt een groep schoolverlaters door bekende Nederlanders gestimuleerd aan de ontwikkeling van hun leven te werken.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.